1

Onderwerp: witte choco ganache in de schift

De titel zegt het al...
ik maakt witte choco ganache volgens de regeltjes. Deze laat ik goed afkoelen in de koelkast. Daarna klopt ik het op in mijn kenwood. Hier gaat het mis. Al vrij snel tijdens het mixen gaat de ganache schiften. Iemand enig idee hoe dit kan en hoe ik het op kan lossen?

Alvast bedankt!

Re: witte choco ganache in de schift

Je moet de canache wel verwarmen tijdens het opkloppen als het uit de koelkast komt.

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: witte choco ganache in de schift

Hoe bedoel je dat? Dan wordt hij toch weer helemaal zacht?

4

Re: witte choco ganache in de schift

Ik zou hem niet in de koelkast laten afkoelen. Een theelepeltje kokend water kan soms helpen als het gaat schiften.

5

Re: witte choco ganache in de schift

Als je googelt op 'witte ganache in de schift' zie je heel veel antwoorden. Ook veel topics van DLT  ;) .
Ik maak nooit ganache dus heb zelf geen antwoord voor je....