1

Onderwerp: crème au beurre nutella - ganache

Ik maak dit weekend een iglotaart en omdat deze halve bol 28 cm doorsnede heeft en dus vrij hoog zal zijn zou ik meerdere vullingen willen doen.

Ik zou de onderste vulling bvba met nutella nemen alsook voor het afsmeren en daarboven een laag ganache. Hoe dik moet ik deze 2de laag maken ? Heb ik voldoende met de hoeveelheid op de site hier ? Zou een 3de laag nodig zijn en zo ja wat zou ik dan nemen ?

Als er mensen een ander idee hebben over de 2de laag zijn deze tips ook steeds welkom.

Ik zou de lagen mss beter niet te dik maken zodat mijn halve bol niet te 'langwerpig' wordt vermoed ik...

Grtjs en bedankt voor de feedback alvast!

Re: crème au beurre nutella - ganache

Hoi,

Wat is  bvba met nutella? Ik zou niet nog meer chocolade gebruiken in je vulling omdat je daarboven een laag ganache smeert. Dan wordt je taart wel heel erg machtig. Ganache is heel erg lekker met rood fruit of bavarois met een smaakje. Mijn mening hoor! Er zijn vast anderen met een hele andere mening.

3

Re: crème au beurre nutella - ganache

Dat moest bc met nutella zijn :) spellingcontrole op gsm he...

DDie vulling moet ik gebruiken dus wat kan ik daar dan nog bij gebruiken?