Onderwerp: Merckens candy melts blijven dik
Gister voor het eerst candy melts van Merckens gekocht, omdat ik had gelezen dat ze zo lekker zijn en zo fijn werken. Nou bij mij werken ze allesbehalve fijn, ik kreeg het maar niet vloeibaar. Het smelten met mijn chocoladesmelter (zelfs op stand 2) en ook au bain marie duurde uren en het bleef maar dik. En toen het eenmaal iets vloeibaarder was bleven er klonten in zitten. Ik heb het verdund met crisco maar het bleef echt dik. Ik had het gebruikt om candy cookies te maken maar als ik hiermee cakepops zou moeten maken zou het echt niet lukken. Iemand tips? Ik heb overigens geen magnetron dus smelten in de magnetron gaat niet lukken.
Overigens vind ik de bruine wel lekker (maar niet lekkerder dan die van Wilton en die werkt wel fijn) maar de gekleurde heeft echt een vieze bijsmaak . Maar ik heb nog 2 zakken liggen dus ik moet er toch nog een keer mee aan de slag.
Bedankt voor je reactie!