Ik heb de kokos toen niet laten wellen, maar misschien is het wel een idee (in malibu
)
ik begrijp je keuze hoor, ivm de deco tijd!
Zelf ben ik geen boterfan, en dus ook niet zo'n bc fan, vandaar.
Als ik met een slagroom of andere roomvulling werk, dan vul en bekleed ik de ene dag,
gaat de taart de hele nacht in de koeling, en decoreer ik de andere dag.
(desnoods in etappes, maar mijn ervaring is dat een beklede taart niet snel warm wordt van binnen,
zou het eigenlijk eens moeten testen met een voedselthermometer...)
Met de 'Olaf'taart bv, daar zat ook slagroom in, maar dat durf ik dan wel aangezien het
decoreren een kwestie was van:
'Olaf en kerstbomen erin prikken, letters plakken,
sneeuwvlokken erin, en klaar!'
Dat is niet te vergelijken met de kunstwerken die jij maakt!
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!