1

Onderwerp: Bevroren biscuit

Soms heb ik een paar taarten op 2 weken tijd. Dan lijkt het me handig om de taart in de te vriezen.
Maar ik heb schrik dat de kwaliteit dan vermindert, dat de biscuit dan niet meer vers smaakt.
Heeft iemand ervaring hier in ?

Alvast bedankt!  :thumb:

2

Re: Bevroren biscuit

Ik vries mijn taarten altijd in. Sommige zeggen zelfs dat ze dan lekkerder worden.
Ik bak mijn taart maximaal 1 week van te voren en leg ze dan in de diepvries. Dan haal ik ze ongeveer 1 uurtje van te voren uit de diepvries en dan ga ik ze vullen en decoreren.

3

Re: Bevroren biscuit

Oke bedankt ;)

4

Re: Bevroren biscuit

Ik bak ook vaak minimaal een week van te voren en vries dan in; geen probleem !! ;)

Werkt ook prettiger !!! :y

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)