1

Onderwerp: SPOED snijden cheesecake??!

Ik weet niet in welke rubriek deze vraag hoort..
Maar ik heb voor het eerst een cheesecake gebakken, ook nog nooit op.
Hb hem gister gebakken en wilde m net aansijden, maar de binnenkant is helemaal plakkerig, maar dat klopt wel heb ik gelezen. Alleen nu is heel mijn taart lelijk! Want tijdens het in stukken snijden blijft alles aan het mes plakken en hij ziet er nu echt lelijk uit, durf hem niet meer verder te snijden, iemand hier tips voor of ervaring mee??

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

2

Re: SPOED snijden cheesecake??!

Snijden met een warm mes?

Hier nooit problemen (het recept van Nigella) want na afkoelen en opstijven in de koelkast is die echt stevig..........

3

Re: SPOED snijden cheesecake??!

Met een nat warm glad mes, even onder de hete kraan houden. En als het toch niet lukt: als hij maar smaakt, maakt het uiterlijk niets uit!

Tieneke

4

Re: SPOED snijden cheesecake??!

Bdankt dames, warm mes hielp inderdaad!!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake