1

Onderwerp: bonbonbloc vulling

Hoi hoi,
Ik zoek het recept van de bonbonbloc vulling,  bij de recepten hier staat hij wel maar geen hoeveelheden en ook niet beschreven hoe ik het moet maken, zou iemand het mij willen vertellen.
Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

2 Laatst bewerkt door Carien (14-12-2013 20:03)

Re: bonbonbloc vulling

250cc slagroom verwarmen, daar 1 reep bbb (200gr geloof ik) in oplossen.
Af laten koelen (nacht in de koelkast, duurt echt een tijd).
Opkloppen, evt mbv zakje klop-fix

that's all :)

Of je maakt botercrème en doet daar au bain marie gesmolten en afgekoelde bbb door :)


Smakelijk!

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: bonbonbloc vulling

Carien schreef:

250cc slagroom verwarmen, daar 1 reep bbb (200gr geloof ik) in oplossen.
Af laten koelen (nacht in de koelkast, duurt echt een tijd).
Opkloppen, evt mbv zakje klop-fix

that's all :)

Of je maakt botercrème en doet daar au bain marie gesmolten en afgekoelde bbb door :)


Smakelijk!

Super bedankt voor je snelle reactie,  ik heb het morgenmiddag nodig, ga het nu maar snel maken dan.  Kan ik wat ik overheb misschien invriezen?

Help mijn vrouw heeft een hobby

4

Re: bonbonbloc vulling

Hier staat het originele ingezonden recept: http://forum.deleukstetaarten.nl/viewtopic.php?id=14945

5

Re: bonbonbloc vulling

ja, je kunt het prima invriezen :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: bonbonbloc vulling

Karin09 schreef:

Hier staat het originele ingezonden recept: http://forum.deleukstetaarten.nl/viewtopic.php?id=14945

Dank je wel.

Help mijn vrouw heeft een hobby

7

Re: bonbonbloc vulling

Ik gebruik de 1:1 verhouding, dus 250 gr bbb en 250 ml slagroom. Is ie nog iets romiger :p

Gek op taart!

8

Re: bonbonbloc vulling

De bonbonbloc vulling bij de recepten op de site is weer gerepareerd. Zal gesneuveld zijn geweest bij het overzetten van test- naar live omgeving :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag