1

Onderwerp: chocolade cake of chocolade biscuit

voor kerst wil ik graag de kerstkrans gaan maken van wendy, die in de nieuwste mjam staat. ik heb een rijstrandvorm gekocht, en daar ga ik in bakken.
nu twijfel ik een beetje of ik chocolade biscuit of chocolade cake moet maken. Ik ga het bekleden met marsepein, en ik denk dat ik niet ga vullen.
wat zouden jullie kiezen cake of biscuit? en welk recept zou ik dan gebruiken? wat is een beetje de juiste hoeveelheid voor zo'n kransvorm?

2

Re: chocolade cake of chocolade biscuit

als je niet gaat vullen zou ik voor cake gaan!
zit meer smaak aan.

biscuit is wat droger/neutraler, juist omdat het ook nog gevuld wordt.

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: chocolade cake of chocolade biscuit

Je kunt ook voor een Sachertaart gaan of Brownie als denk ik dat die laatste dan misschien te zwaar gaat worden.

Christine.

4

Re: chocolade cake of chocolade biscuit

en wat is sachertaart? brownie lijkt me ook erg lekker, maar met combinatie met marsepein vindt ik het te zwaar worden inderdaad.

5

Re: chocolade cake of chocolade biscuit

ik zou voor cake gaan, en het recept en de inhoud had ik je al gemaild ;-)

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

6

Re: chocolade cake of chocolade biscuit

Tigrasas schreef:

ik zou voor cake gaan, en het recept en de inhoud had ik je al gemaild ;-)

Kan dat ook met chocola erin dan? Hoe kan ik dat het beste doen en op hoeveel graden in de oven?