Onderwerp: Tremperen
Goedenavond.
Sorry ben nog niet zo lang aan taarten maken vandaar dat ik niet alles erover weet, nu zie ik veel berichten over verschillende onderwerpen maar word er niet wijzer van
- wanneer moet ik nu me biscuitdeeg tremperen en hoe maak ik dat?.
- Ik gebruik een springvorm voor taarten maken de 24cm ik heb de biscuitmix van de webshop voor hoeveel personen is dit? in het tabel staat 15 maar dit haal ik er echt niet uit komt dat omdat een taart uit een springvorm iets lager is dan 1 uit een taart pan?.
- Wat vragen jullie voor een standaard taart 24 cm bekleed met marsepein en een figuurtje erop? ik heb een prijs indicatie gemaakt maar heb geen idee wat ik kan vragen hiervoor zag al eerder een tabel staan wat je aan materiaal kwijt ben ik kom op 12,80 met doos en vulling en decoratie van 3 kleuren marsepein maar is dan 22,50 teveel gevraagd?
Alvast hartstikke bedankt voor jullie reatie's!