1

Onderwerp: Kleine parade

Ter ere van het 4-jarig samenzijn met mijn vriend dit boltaartje gemaakt. Gevuld met witte chocolade ganache en aardbeienjam.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1457535_548803031862007_87644430_n.jpg

Verjaardagstaart voor iemands vriend die helemaal gek is van Apple.
Gevuld met aardbeienbotercreme en aardbeienjam
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450787_546821778726799_1312451787_n.jpg

Minion taart voor mijn eigen verjaardag. Gevuld met bananenmousse en een laagje slagroom met banaan en krokante chocolade. Echt een aanrader, wat een succes!! :)
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1486805_558722350870075_628908291_n.jpg

En natuurlijk mocht een 5-december taart niet ontbreken deze maand :). Gevuld met chocolade pepernoten bc en een laagje speculoos met mandarijntjes.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1451559_559218814153762_2029124347_n.jpg

Bedankt voor het kijken! :)

Lust zelf geen marsepein.. *schaam*

Re: Kleine parade

Leuk gemaakt allemaal!  :)

3

Re: Kleine parade

Wat een prachtige taarten heb je gemaakt zeg!

4

Re: Kleine parade

Wat een leuke taarten!  :thumb:

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Kleine parade

Die minion vind ik echt heel leuk!

6

Re: Kleine parade

Echt hele leuke taarten en mooi gemaakt :D

Zie wel vaker staan, krokante chocolade maar wat bedoel je daar precies mee :/

7

Re: Kleine parade

Baklataart schreef:

Zie wel vaker staan, krokante chocolade maar wat bedoel je daar precies mee :/

Wilde ik ook vragen, de vulling klinkt heerlijk maar wat bedoel je precies met krokante chocolade en hoe maak je de bananenmousse?
Ik vind je taarten heel leuk en netjes!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

8

Re: Kleine parade

De bananen mousse is van het forum! Smaakt in begin ff vooral naar slagroom, maar na een poosje in koelkast perfecte bananen smaak!

Krokante chocolade is heel makkelijk. Ik koop altijd pure chocolade van eigen merk en dan au baine Marie smelten en dan in een plastic boterhamzakje en dan knip ik heel klein puntje af en daarmee maak ik allemaal strepen over elkaar (op hard plastic)  in vorm van rondje. Ff laten stollen en zo op de slagroom met verse banaan gelegd!

Verder was de zak van sinterklaas wel een echte vergeettaart... Was vergeten om de jutenzak mal te gebruiken (die ik speciaal voor deze taart had gemaakt) en mn mal van een wortel en was vergeten om het biscuit te bakken met speculaaskruiden :p

Lust zelf geen marsepein.. *schaam*