1

Onderwerp: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

Mijn collega vroeg me of ik een taartje voor haar wilde maken. Haar verzoek was een chocoladebiscuit gevuld met een laagje banketbakkersroom of een laagje Zwitserse room. Ik moest maar kijken wat het beste bij elkaar past.

Nou is het probleem dat ik geen chocolade lust, dus ik heb geen idee welke van deze 2 het beste bij een chocoladebiscuit past. En of het sowieso wel bij elkaar smaakt.

Kan iemand mij advies geven?

2

Re: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

Beide passen erg goed.. kan bijna niets bedenken wat niet met chocolade kan!

3

Re: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

Bedankt voor je hulp.

4

Re: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

banketbakkersroom is wat simpeler als zwiterseroon
die is net wat luxer doordat het bbr is met slagroom er door

"Life is what happens to you, while you're busy making other cakes"

5

Re: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

Beide prima vullingen.
BBR is ook wat minder luchtig en zoeter.
Zwitserse room is meestal wat luchtiger en minder zoet.

Ik zou de keuze gewoon terug aan haar geven...

6

Re: Chocoladebiscuit met banketbakkersroom???

Voor de chocolade-biscuit gebruik ik ook altijd 1 van de 2 ; als ik genoeg slagroom in huis heb, dan maak ik zwitserse room van de bbr en anders gewoon bbr :Y

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)