1

Onderwerp: Bewaaradvies

Hallo dames,

Ik ben een beginner en heb tot op heden taarten gemaakt die dezelfde dag opgegeten werden.
Ik ben van plan een taart te maken voor de sinterklaasviering met een vulling van speculoos en een vulling van sinaasappelkwark met mandarijnpartjes.
Kan ik dit een dag tevoren maken en in koelkast bewaren?
Of loopt de kwark in het biscuit?
Graag jullie ervaren tips.

Alvast bedankt!

2

Re: Bewaaradvies

Ik maak altijd dijkjes van botercreme waardoor je vulling niet uit je taart kan lopen. Dan in een taartdoos in de koelkast kan prima!

3

Re: Bewaaradvies

Dank voor je tip.
Dijkje maak ik ook wel voor het fondant.
Maar de kwark zakt niet door de biscuit heen?

4

Re: Bewaaradvies

Je kunt je biscuit eventueel eerst insmeren met een beetje botercreme of jam, kwark zakt er niet doorheen maar trekt er wel in!

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

5

Re: Bewaaradvies

Dank je Siska!
Ik ga het proberen.