1

Onderwerp: '3 lagen' bakvorm, werkt dat?

ik zie steeds van die bakvormen die als het ware 3 lagen in 1 bakken. dus drie verschillende doorsnedes in 1. snappen jullie mij een beetje?!  :s
ik vraag me altijd af of dat nou ook echt werkt? omdat de vorm aan de onderkant natuurlijk een stuk smaller is, ben ik zo bang dat de cake die in dat stuk gebakken wordt, veel droger wordt?!
heeft iemand ervaring met een dergelijk bakblik?

2

Re: '3 lagen' bakvorm, werkt dat?

Ik neem aan dat je een stapeltaart bakvorm bedoelt?
Ik heb er geen ervaring mee, maar ik vind zelf de laagjes altijd zo laag.Mij lijkt het geen mooie stapel worden en het bekleden lijkt me een crime? Of dat moet je dan weer in 3x doen, maar wat schiet je er dan mee op?

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

Re: '3 lagen' bakvorm, werkt dat?

Niet aan beginnen  :grr:

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!

4

Re: '3 lagen' bakvorm, werkt dat?

die in laagjes bedoel ik inderdaad. het idee lijkt me zo handig, 1 vorm ipv 3, alles in  een keer bakken. maar de uitvoering had ik dus al mijn twijfels bij. ik zou ze denk ik wel weer in 3en gesneden hebben om apart op te maken, maar ik zal dus maar 3 verschillende vormen aanhouden dan haha