Onderwerp: Speculaas Panna Cotta
Vandaag een toetje gemaakt .
Regelmatig zit ik heerlijk in de kook en bak tijdschriften te neuzen , maar eigenlijk maak ik er nooit iets uit.
Maar dit keer leek het me wel erg lekker en de meeste ingrediënten had ik in huis.
Ik heb de Speculaas Panna Cotta gemaakt uit het tijdschrift Koken & Genieten.
Er hoort eigenlijk nog een rode saus bij met frambozen... maar die had ik nu niet in huis.
Dus heb er een neutrale koekbodem bij gedaan.
Ik heb mijn nieuwe vorm gebruikt die ik bij Robert v. Beckhoven had gekocht.
Het was een makkelijk te maken toetje.
Ik denk alleen dat er iets minder speculaas kruiden in de room kunnen want het meeste was nu naar onderen gezakt en als je het dan uit de vorm lost...zit het dus bovenop je toetje.
Maar hij ziet er super lekker uit.
Misschien ga ik straks toch nog even naar appie zodat ik die frambozen saus erbij kan maken... lijkt me nl heerlijk.
groetjes claudia