1

Onderwerp: Een lekker combinatie met kersen

Het is hier even een chaotische bende en ik wil heel graag een combinatie op papier zetten voor de kerst, maar het lukt me niet.
Willen jullie mijn hulplijn zijn?

Ik wil met kerst een biscuit vullen met een laag kersenvlaaivulling, en dan nog een andere laag. Meestal gebruik ik dan vanillecrème voor de andere laag, maar het is kerst en ik wil iets speciaals, wat niet teveel tijd/geld kost.

Pfff... :s

2

Re: Een lekker combinatie met kersen

pure chocolademousse?...

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: Een lekker combinatie met kersen

Verkruimelde bokkenpootjes door de vanillecreme is ook erg lekker bij kersen en net een beetje anders dan normaal.

4

Re: Een lekker combinatie met kersen

Witte chocoladevulling?  :9  Door de bc of er een mousse van maken?

5

Re: Een lekker combinatie met kersen

Ganache?

6

Re: Een lekker combinatie met kersen

Bedankt dames!

Siena, ik vind chocolademousse te zwaar worden, ik denk dat ik voor de witteganache ga.

Sytske, bedoel je met de bokkenpootjes die harde dingen uit de supermarkt? Als ik de echte bokkenpoten erin doe, dan word het denk ik één dikke prut. Aangezien bokkenpoten krokant van buiten en zacht van binnen horen te zijn.

Esther68 en Seefje, bedankt, ik denk dat dit hem gaat worden. Ik ga er misschien nog wel een knabbeltje in doen in de vorm van amandelen. Denk aan victoria beslag.