Onderwerp: Herfsttaart met eekhoornpuzzelplaatje [FEEDBACK]
Voor de verjaardag van mijn moeder heb ik een herfsttaart gemaakt, met een eekhoorn puzzelplaatje er op.
De vulling is van aardbeienjam en een laag toetje van loetje caramel.
Als jullie toetje van loetje/mona toetje gebruiken doe je er dan dan gelatine of klopfix door heen voor de stevigheid of zo uit de verpakking op de taart?
Ik heb het uit de verpakking los geroerd en op de taart gedaan, maar, vond de taart een beetje wiebelig worden.
En met het snijden liep de vulling er een heel klein beetje uit.
De taart is afgesmeerd met ganache, normaal gebruik ik altijd botercreme.
Toen ik de oranje marsepein er over deed, viel mij op dat de ganache wel door de marsepein heen schijnt.
Nu is dat voor deze taart niet erg, omdat het wel een extra herfstig uiterlijk geeft, maar voor bijvoorbeeld een bruids of verjaardags taart is dat natuurlijk niet de bedoeling.
Maken jullie de marsepein dan dikker?
Hier komen de fotos!


En de zijkant
