1

Onderwerp: fondant en marsmellowsfondant

hoi allemaal

ik heb vandaag mijn pakketje binnen gekregen met fondant, heb er helemaal geen ervaring mee, maar ik dacht vraag het even op de forum hoe je dat doet, in de magnetron of alleen kneden en dan uitrollen.

ik heb 500 gram genomen, als ik niet alles gebruik hoe lang is dat houdbaar, in de koelkast of kan het ook in de vriezer??



en dan mijn vraag marsmellowfondat, heb net geprobeerd om het zelf te maken maar er staat helaas niet bij de howto hoeveelheid je moet gebruiken, ik denk dat ik veel te veel water heb gedaan voor zo'n klein beetje, maar ja het was erg vloeibaar.
dus dat zal wel niet goed geweest zijn.
misschien dat jullie ervaring mij een stukje rijker kan maken.

groetjes diana

2

Re: fondant en marsmellowsfondant

Fondant goed doorkneden en dan is het klaar voor gebruik.

Je kan het vrij lang bewaren (6-9 maanden, staat als het goed is op de verpakking). Gewoon in een goed afgesloten zakje/bakje op kamertemperatuur.

Ik gebruik voor mmf 100 gram marshmallows, 150-200 gram poedersuiker (ene keer is het sneller goed dan de andere keer) en 1 eetlepel water.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

3

Re: fondant en marsmellowsfondant

dank je wel!!!!!

groetjes diana