Onderwerp: Royal icing op school

Hoi,
Ik mag op school voor een project koekjes maken, op school. Ik wil dan de RI thuis maken, maar ik weet dan niet hoe ik die kant en klare RI dan moet bewaren op school? In mijn kluisje? De royal icing is dus al geklopt.
Groetjes Emma

een eigen taart is goud waard

Re: Royal icing op school

In een luchtdichte bak met huishoudfolie er overheen. Echt op de icing drukken, zodat er geen lucht bij kan.

3

Re: Royal icing op school

Mee eens, het hoeft niet gekoeld, maar dan zou ik het wel van eiwitpoeder of merenquepoeder maken, niet van vers eiwit. En nog even goed doorroeren als je ermee aan de slag gaat, dan roer je mooi de luchtbellen eruit.

Succes ermee,

Tieneke

Re: Royal icing op school

Ik zou het in de ochtend aanmaken met water tot de juiste consistentie en kant en klaar meenemen in de (nog dichte, maar wel al met adaptor) spuitzakken.

Re: Royal icing op school

Dankjullie wel! :D

een eigen taart is goud waard