Onderwerp: 40 jarig jubileum stapeltaart.
Goedemiddag taartenbakkers!
Ik heb gisteren mijn 4e taartje gemaakt.
Dit keer ter gelegenheid van het 40jarig jubileum van mijn schoonouders.
Hij is niet helemaal geworden hoe ik het in mijn hoofd had, maar geprobeerd om dit toch goed op te lossen.
De bovenste en onderste laag zijn gemaakt van vanille-citroenrasp-cake.
Getrempeerd met limoncello.
Dun laagje witte chocolade tussen iedere laag.
Citroen-zoetzuur met citroen-limoen-yoghurt bavarois. Bosvruchtenbavarois met hele vruchtjes erop.
De bedoeling was om hem af te smeren met witte chocolade ganache, maar dit mengsel werd te dun en ik had geen witte chocolade meer dus werd het botercreme.
De middelste laag is een kaneel-citroenrasp-cake.
Getrempeerd met bruine rum.
Laagje banketbakkersroom tussen iedere laag met gebakken appeltjes en rozijnen met smaken van kaneel en rum.
Ook afgesmeerd met botercreme.
Feedback is zeer welkom!
Bedankt voor het kijken.