Onderwerp: Ik stel mij even voor
Hallo allemaal,
Mijn naam is Angela, ik ben 29 en woon in Gouda. Een aantal maanden geleden heb ik met wat collega's taarten gedecoreerd en dit vond ik erg leuk om te doen.
Komend weekend vieren we de verjaardag van mijn vriend en ik heb besloten dat ik nu maar eens zelf een gedecoreerde taart ga maken. Vrijdag het biscuit bakken en proberen een mooie strik te maken van fondant die ik dan de dag daarna op de taart wil maken. Ik heb begrepen dat het goed is om dat een nacht te laten drogen. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken.
Gelijk even een vraagje:
Mijn collega (die ons begeleidde) gebruikt zelf meestal bavarois als vulling. Die zag ik hier ook al meerdere malen voorbij komen. Kan ik daarvoor gewoon een zakje van de supermarkt gebruiken of moet ik echt bij een hobbyzaak speciale bavarois voor taarten halen?
Tips zijn natuurlijk welkom!!