sayang schreef:Hoi,
ik weet niet of ik al te laat ben maar voor een lekkere glutenvrije biscuit kun je het beste Schar mix gebruiken (te koop bij de reform en biologische winkels of online bij allergiewinkel.
Ik maak al een aantal jaar taarten voor mensen met een voedselallergie. Uit ervaring vind ik de schar mix het lekkerst. Wel goed de aanwijzing op de verpakking opvolgen anders krijg je een dikke koek.
Hey,
Je bent nog op tijd hoor, ik moet de taart zaterdag maken.
Bedoel je de schar c mix? Hier heb ik idd ook naar zitten kijken, dit recept leek mij ook wel redelijk makkelijk.
Ik heb gelijk even een paar vraagjes aan je:
De taart gaat in een rond blik van 20 cm, hoeveel mix zou ik nodig hebben denk je?
Het recept wat je bedoelt is die op de achterkant van de verpakking toch?
Hoe hoog zou deze ongeveer worden?
Is er kans op instortingsgevaar van de taart?
Ik hoop dat je mij met deze vragen kan helpen! 