1

Onderwerp: Help (beetje spoed) hoe marsepein op zijkant taart van fondant

ik ben voor 't eerst  een taart van fondant aan 't maken, vind het superlastig. Maar goed, 't is redelijk gelukt. De taart is bekleed, maar 't fondant is nogal droog/glad. Ik heb vorige week al letters voor op de zijkant van de taart uitgestoken. Die zijn dus ook al een beetje gedroogd. Hoe maak ik die nu het beste vast?

Groetjes, Diana

2

Re: Help (beetje spoed) hoe marsepein op zijkant taart van fondant

met een beetje water of eetbare lijm?

Re: Help (beetje spoed) hoe marsepein op zijkant taart van fondant

ik doe t altijd met een kwastje en een klein beetje citroensap of water :)
eetbare lijm kan ook...

let wel op.. zo min mogelijk gebruiken of anders glibbert t naar beneden

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

4

Re: Help (beetje spoed) hoe marsepein op zijkant taart van fondant

Ik gebruik altijd eetbare lijm:

1 deel tylosepoeder op 30 delen water.
Wel eventjes laten 'weken' zodat het poeder goed oplost en dat zit het als een huis.