Onderwerp: Rode (bruids)taart met zwart kant.
Hoe heet het ook alweer als je zo'n hoge taart maakt. Daar is een naam voor tegenwoordig...
Het zijn 2 taarten van 15 cm en zo'n 8 cm hoog, dus maar een ukkie eigenlijk. Al kun je dat niet zien op de foto...
Op mijn blog vertel ik een beetje hoe het ging met deze taart, maar zonder ganache moet je er eigenlijk al niet aan beginnen.. Pfff. En dan botercreme met 30 graden buiten... Het was een uitdaging, maar ik ben superblij hoor. Ik had het kant design vantevoren getekend en hij ziet er zo op de taart nog veel knallender uit. Hij was voor de zus van de buurvrouw en ik kreeg de vrije hand. (I love de vrije hand) Ik heb alleen wat vragen gesteld over kleur en stijl, modern? Strak? Klassiek? En verder mocht ik doen wat ik wilde. En ondanks de hitte heb ik heerlijk gewerkt Als iemand iets wil weten, zet de vraag hieronder of reageer op mijn blog
http://karenannecakes.blogspot.nl/