1

Onderwerp: slof bodem wordt te hard

Ik ben bezig om een goede appelslof te maken nu is de vulling heerlijk maar de bodem heeeeeeeeeel hard. Nu heb ik van het weekend één gemaakt en die was goed. Vandaag dacht ik nu maak ik er eens eentje met aardbeienmousse maar de bodem was keihard. Wat doe ik fout ?

Groetjes Patricia

2

Re: slof bodem wordt te hard

Wat voor bloem heb je gebruikt? En heb je hem niet te lang gebakken?

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

3

Re: slof bodem wordt te hard

ik heb gewoon appeltaartmix gebruikt en 40 minuten op 150 graden. De kleur is naar mijn mening nog te licht.

4

Re: slof bodem wordt te hard

Dat wil ik ook graag eens maken een slof
dus ik ga hier meelezen voor tips en misschien een recept.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591