1

Onderwerp: Frosty sheets en fondant

Goedemiddag,

Ik wil cupcakes versieren met frosty sheets. Volgens de uitleg die ik erbij kreeg kan ik ze met water vastmaken op fondant. Klopt het dat ik het fondant ook weer met wat water vast op de cupcake krijg? Of kan ik het fondant (of eventueel het frosty sheet) ook met chocoladeglazuur vastmaken? En kan ik dit nu al doen terwijl ze morgenmiddag pas geserveerd worden of echt pas kort van te voren? Ik ben echt een leek op bakgebied dus sorry voor deze "beginners"vragen!

2

Re: Frosty sheets en fondant

Heel ietsje pietsje water gebruiken voorbode frosty sheets. Meestal doe ik zelfs zonder omdat het al prima aan de fondant plakt.
Het fondant zou je idd ook met een chocoladeglazuur vast kunnen maken. Of bv botercreme oid.
En ja..dat zou best de avond vantevoren kunnen. Hoe verser hoe beter!

Meer zien? Op m'n pagina deel ik mijn creaties, how to's en mijn favoriete recepten! & sinds kort vogel voederTAARTEN!
www.facebook.com/EllCake

3

Re: Frosty sheets en fondant

ik zou liever geen water gebruiken omdat het te nat kan worden.

Als ik ze op fondant of marsepein moet plakken gebruik ik liever pipinggel dan gaat het niet fout.

De fondant op de cc plakken kan je doen met wat witte choco pasta. Succes.

www.spullenvoorjetaart.nl  www.taartvoorgrootenklein.nl Taartwinkel en workshops in Dordrecht. Ook voor PME en Wilton.