1

Onderwerp: Taart bewaren

Hallo,

Ik ben nu een taart aan het maken. Ik ga hem vullen met een laagje jam en slagroom. Daarna ga ik hem afstrijken met wat botercreme om af te smeren en dan doe ik er fondant over. nu is mijn vraag hoe kan ik deze het beste bewaren? hij is voor morgen rond half 10

2

Re: Taart bewaren

Hoi TeddyDonna,

welkom op dit forum, waar een schat aan informatie en inspiratie te vinden is!

Links in de kolom zou ik vooral eens gaan neuzen bij:

Recepten, Tabellen, Howto's en sla vooral de FAQ niet over!



Omdat er in jou taart slagroom zit (wat snel bederft) moet je deze in de koelkast bewaren.

Je kunt deze taart dus ook niet lang buiten de koelkast laten staan
om bv te 'showen' als het een verjaardagstaart is bijvoorbeeld.

Dan kun je beter vullingen kiezen die buiten de koelkast kunnen.




Helemaal bovenaan vind je overigens ook nog de zoekfunctie,
ongeveer onder het steeds veranderende plaatje met een taart.

Daar vind je ook antwoorden op 1000&1 vragen (en nog héél véél meer! :cool: )



Veel plezier hier op het forum!


(en pas op, het is verslavend  :+ )

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: Taart bewaren

haha oke, heel erg bedankt, goed gezien dat ik nieuw ben hier.
ik zal eens even rondneuzen op deze site (als ik klaar ben met mijn taart natuurlijk).
Als ik de taart klaar heb moet die dan met of zonder doos in de koelkast. en morgenvroeg gaan we die opeten rond half 10 op het werk, wat is dan het verstandigste?
op het werk in de koelkast zetten en in de pauzen even eruit halen?