1

Onderwerp: Ganache + roomkaas

Ik maak een taartje voor op mijn vriend zijn werk, zonder suikerpasta of marsepein want daar houdt hij niet van :(.
Ik ga gewoon een marmercake maken, maar wil die wel graag vullen en bovenop een laagje met iets lekkers smeren.
Ik dacht aan chocolade ganache, maar kan je dat ook mengen met roomkaas? Lijkt me wel een lekkere combinatie, en dan heb ik ineens ook gemarmerde vulling...
Denken jullie dat het zal gaan? Of zou de chocolade gaan schiften of zo?

2

Re: Ganache + roomkaas

Weet niet of mengen een idee is, heb er nog nooit van gehoord, Wat wel kan is taartje vullen met roomkaas en dan het taartje zelf ovegieten met ganache

Taart groetjes Ellen

3

Re: Ganache + roomkaas

:think: roomkaas en choc..... kweenie hoor :s

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Ganache + roomkaas

Ik heb uiteindelijk de roomkaas met poedersuiker gemengd en er een dun laagje mee tussen de taart gesmeerd, met daarboven op een laagje opgeklopte chocoladeganache.
Heb er zelf niet van gegeten, maar ik heb me laten vertellen dat het heel lekker was  :)