1

Onderwerp: te veel deeg voor de mixer

Hallo allemaal zit met een probleem mijn keukenmachine kan niet zoveel deeg aan zoals het in het recept (taart van 30 cm) aangegeven wordt, hoe doen jullie dat in 2x de hoeveel kloppen  of met de keukenmachine en de rest met de mixer in een andere kom

2

Re: te veel deeg voor de mixer

om wat voor soort deeg gaat het, en hoe lang moet het gemixt worden?

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: te veel deeg voor de mixer

Ik zou het gewoon in twee keer kloppen, zit maar 10 minuten tussen

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

4

Re: te veel deeg voor de mixer

Vanaf 30cm doorsnee mix ik het ook in tweeën idd

5

Re: te veel deeg voor de mixer

deeg kan je gewoon op de hand kneden  :+ als je t over beslag hebt, in 2x gewoon...

6

Re: te veel deeg voor de mixer

Denk ook dat je biscuitbeslag bedoelt...
Ik gebruik voor de 30 cm tussen de 500-550 mix. Ik moet zeggen...dat het net gaat. Ik heb wel een Kenwood...

7

Re: te veel deeg voor de mixer

toen ik (lang geleden) nog alleen mijn kleinere mixer had, mixte ik het 2 x.
in de 30 cm doe ik 533 gram mix met 8 eieren (400 gram).

8

Re: te veel deeg voor de mixer

dank jullie wel voor de tips