1

Onderwerp: 1e stapel

mijn schoonouders Ton en Hella waren 2-6-13 40 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden met een feestje en een taart

het roze op de taart is precies de kleur van de bloemen en de jurk van het bruidsmeisje

fotoprintjes met dank aan BAKKY hier van het forum

http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-3EPDVLUY.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-4PRVTBFT.jpg

bovenste laag was naturel biscuit met 1x aardbeienvlaai vulling en 1x aardbeien yoghurt

onderste laag brownietaart met 1x kersenvlaaivulling en 1x banketbakkersroom

had de taart eerder in de week gemaakt en bekleed en toen in de vriezer bewaard en volgens mij op de juiste manier ontdooit in doos 24 uur voor decoreren en eten in de koelkast maar toch bleef de witte fondant nattig en druppels vormen waardoor er her en der toch lelijke vlekken kwamen
erg jammer 
iemand nog tips om dit in het vervolg te voorkomen of ideeen wat ik fout gedaan heb

"Life is what happens to you, while you're busy making other cakes"

2

Re: 1e stapel

Mooie taart, leuk met zo'n ouderwetse foto erop.

Mij overkomt het ook weleens dat de fondant of marsepein nat wordt na het ontdooien. Een ventilator er een uurtje op laten blazen wil weleens helpen en je koelkast zo warm mogelijk zetten, maar soms is het buiten gewoon te vochtig om dit te voorkomen.

Klinkt lekker trouwens,

Tieneke

3

Re: 1e stapel

thanks voor de ventilator tip :thumb:

"Life is what happens to you, while you're busy making other cakes"