1

Onderwerp: Vraagje over inpakken

Vanavond ga ik biscuits bakken voor een 3 laagsstapeltaart.
Morgen ga ik hem afmaken en 's avonds bezorgen, want hij is voor zondag.

Nu vraag ik mij af hoe jullie dat doen met het inpakken van de taart.
Als ik een taart aflever die dezelfde dag nog gegeten wordt pak ik hem leuk in met doorzichtig folie en lint enz...
Kan ik dat ook bij deze taart doen?
Aangezien hij een nachtje blijft staan.
Ik geef ze er dan gewoon een doos bij, voor het geval er nog taart overblijft.

Graag jullie mening en advies!!

Groetjes Nancy

2

Re: Vraagje over inpakken

ik doe niks in/met een doos, alles gaat in folie weg  :)

Mensen kunnen kiezen of ze 'm in folie laten staan of het folie eraf halen. Zelf zet ik ze ook altijd 'bloot' in de koelkast, gaat  :thumb:  :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: Vraagje over inpakken

Ik doe er niets om heen. In een doos passen ze haast nooit en bij folie ben ik bang dat de taart beschadigd of gaat zweten.

Ik pak ze in met fondant  :lol: .

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie

4

Re: Vraagje over inpakken

:think: ook niet tijdens vervoer? ik denk vliegjes, mugjes, stof.... :s

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Vraagje over inpakken

Carien schreef:

:think: ook niet tijdens vervoer? ik denk vliegjes, mugjes, stof.... :s

Als het kan wel, maar anders....vliegjes heb ik er nog nooit opgehad en bij aankomst staat de taart ook altijd voor de show op tafel, dus dan kan er ook stof opkomen. Adem je niet heel de dag stof in eigenlijk   ;) .

Maar goed ik bak alleen voor bekenden, dus heb misschien makkelijk praten.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie