Onderwerp: Taj Mahal, winnende kruidencupcakes met anijstoef
Taartvriendinnen, je kunt er niet genoeg hebben. Zomaar een clubje dames bij elkaar met één interesse: samen kletsen, lachen, bakken en versieren.
Op zo’n freubeldagje ontmoette ik onlangs Ellemieke van den Berg. Het klikte meteen tussen ons en we hadden, samen met de andere dames een gezellige dag.
Ellemieke was zo lief om een lekkere schaal met kleine cupcakes mee te nemen. Dat was een goed begin van de dag. Het was een kleine kruidcake met een zachte toef met een subtiele anijssmaak. Heerlijk! Wat een feest. Ze had er zoveel gemaakt; er waren nog cupcakes over. Dat is het voordeel van mini cupcakes… je mag er van jezelf nog eentje
Pas later vertelde Ellemieke vertelde me dat ze met deze cupcakes een wedstrijd had gewonnen. Eind 2011 bracht Pickwick nieuwe theesmaken op de markt. Om dit te promoten bakte Rudolph van Veen heerlijke bijpassende cupcakes die je overal in het land kon proeven. Ook schreven zij hier een wedstrijd bij uit: “Laat je inspireren door de nieuwe smaken”. De moeder van Ellemieke is helemaal weg van Rudolph. Ellemieke ging fanatiek aan de slag. De ingrediënten, waaronder anijs, inspireerde haar tot het maken van de cupcake Taj Mahal. Stel je voor, wat dat super leuk zijn voor haar moeder! En…. superleuk werd het!
De kruidcupcake Taj Mahal haalde met glans de eindstreep voor een workshop cupcakes maken met Rudolph van Veen. En mams mocht mee.
Verder lezen en hoe maak je deze cupcakes? Klik hier
www.carolabaktzoethoudertjes.nl