1

Onderwerp: witte chocolade korrelig

Hallo,

Ik heb even een vraagje. Ik heb laatst chocolade lolly's gemaakt.
dit door witte chocolade te smelten en in een mal te gieten.
De chocolade was mooi van textuur toen ze net klaar waren, maar een dag later was de chocolade heel korrelig!
Is dit altijd zo? Heb ik iets verkeerd gedaan? Ligt het aan het merk chocolade (smelt choco van de action)

Ik heb hier met cakepops nooit last van gehad, maar dat is natuurlijk ook maar een dun laagje.

Graag jullie hulp, zodat de volgende lolly's ook de volgende dag nog te eten zijn!   :D  ;)

Re: witte chocolade korrelig

is er niemand die mij kan helpen?

3

Re: witte chocolade korrelig

dan heb je denk ik de chocolade niet op een goede temp. gekregen voor het verder verwerken.

heb ik ook wel eens gehad.

ik werk zelf alleen met de allerlekkerste chocolade Callebaut
heb geen idee wat dat van de action is

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

Re: witte chocolade korrelig

op zich is de chocolade van de action best lekker.

Ik heb met deze hetzelfde gedaan als ik altijd met melk chocolade doe.
2/3 van de hoeveelheid smelten en dan 1/3 koud toevoegen.
Is dat met witte chocolade anders dan met melk en puur?