1

Onderwerp: knapperige chocolade...

goede morgen allemaal!

ik zit net op de site te kijken voor een nieuwe vulling combo en kom af en toe de omschrijving een laagje knapperig/crispy chocolade.... ik vind dit heeeel intrigerend klinken maarre,,,, hoe maak ik dat???? gewoon een dun laagje gesmolten chocolade over mn biscuit strijken of moet er iets door heen zo als cornflakes of zo???

2

Re: knapperige chocolade...

Dat is heerlijk!

Ik maak altijd een rondje van gesmolten chocolade op bakpapier, zo groot als de vorm van mijn taart (iets kleiner ivm dijkje spuiten van bc).
Uit laten harden en dan leg ik het zo op de taart!

Taart!!

3

Re: knapperige chocolade...

Ik smeer gewoon gesmolten chocolade op mn biscuit, even in de koelkast om goed uit te harden. Dan vaak nog een laagje zachte vulling als jam of creme er over heen, dat gaat beter als de chocolade goed hard is geworden.