1 Laatst bewerkt door AnitaMepp (02-05-2013 18:32)

Onderwerp: K3 stapel

Wel leuk die roezels maar wat een werk.
Vulling onderste taart: aarbeienconfiture met zwitserse room.
Vulling bovenste taart: zwitserseroom met sinaasappelcurd
Afgesmeerd met ganache
http://www.mijnalbum.nl/Foto-D6TKFUKX-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-LCNSTBQG-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-CWADFK8M-D.jpg

Ik denk en kijk in "taart"

2

Re: K3 stapel

Vrolijk!

3

Re: K3 stapel

Wat een leuke gezellige taart! Maar jeej.. wat zal het een werk geweest zijn!

4

Re: K3 stapel

veel werk, maar dan heb je ook iets heel moois! :thumb:

5

Re: K3 stapel

Gezellige en vrolijke taart!Maar wat een werk zeg, knap hoor!

6

Re: K3 stapel

Wat super leuk die gekleurde randen,hoe heb je die zo mooi gekregen als ik vragen mag? :thumb:

Re: K3 stapel

Wat een feestelijke taart. Jammer dat ik boven de 10+ ben.

Verder lezen op mijn blog vol how to's & recepten?
www.carolabaktzoethoudertjes.nl

8

Re: K3 stapel

appeliete schreef:

Wat super leuk die gekleurde randen,hoe heb je die zo mooi gekregen als ik vragen mag? :thumb:

Bij het blad DeAgostini nr 27 zat een sierranduitsteker en die heb ik hiervoor gebruikt.

Ik denk en kijk in "taart"