Onderwerp: K3 stapel
Wel leuk die roezels maar wat een werk.
Vulling onderste taart: aarbeienconfiture met zwitserse room.
Vulling bovenste taart: zwitserseroom met sinaasappelcurd
Afgesmeerd met ganache
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » K3 stapel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wel leuk die roezels maar wat een werk.
Vulling onderste taart: aarbeienconfiture met zwitserse room.
Vulling bovenste taart: zwitserseroom met sinaasappelcurd
Afgesmeerd met ganache
Vrolijk!
Wat een leuke gezellige taart! Maar jeej.. wat zal het een werk geweest zijn!
veel werk, maar dan heb je ook iets heel moois!
Gezellige en vrolijke taart!Maar wat een werk zeg, knap hoor!
Wat super leuk die gekleurde randen,hoe heb je die zo mooi gekregen als ik vragen mag?
Wat een feestelijke taart. Jammer dat ik boven de 10+ ben.
Wat super leuk die gekleurde randen,hoe heb je die zo mooi gekregen als ik vragen mag?
Bij het blad DeAgostini nr 27 zat een sierranduitsteker en die heb ik hiervoor gebruikt.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » K3 stapel
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.