1

Onderwerp: RI of witte chocola smelten?

Ik wil graag deze taart maken.

[img=PunBB bbcode test]http:// www.plaatjesdump.nl/upload/dba08cda43262c5bda519f4558753ec3.jpg[/img]

Wat is het makkelijkste of het beste/lekkerste om te doen; met royal icing (zelf maken van poedersuiker?)  of  witte chocola smelten (moet er dan nog wat door, of kan dat puur?)

Andere tips ook welkom!

2

Re: RI of witte chocola smelten?

Ik kan de foto niet zien, maar als je witte chocolade wilt gebruiken kun je ook witte ganache maken, recept staat hiernaast wel. Houdt er wel rekening mee dat dit alleen crème-wit is, Royal icing is witter, maar dat hard ook erg uit.

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

3

Re: RI of witte chocola smelten?

Helaas lag m'n internet er voor 4 dagen uit. Dus ik kon je posting niet meer lezen.

In ieder geval bedankt voor de tip.

Ik had het nu met gesmolten witte chocola gedaan, maar dat ging wel heel erg "lopen".