Onderwerp: Ganache
Kan ik ganache ook enkele dagen van te voren maken het is voor een taartje voor mezelf.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik ganache ook enkele dagen van te voren maken het is voor een taartje voor mezelf.
Ik heb hem met kokosmelk gemaakt en hij is vanaf 10 april tot een paar dagen geleden goed gebleven ( in de koelkast natuurlijk)... maar ik weet niet of dat ook met slagroom zo is?
in de koelkast bewaren
Als de slagroom even gekookt heeft kan je het in de ijskast behoorlijk lang bewaren (zeker wel een week of twee! Echt? Ja, echt!). Buiten de ijskast ook zeker wel 2 dagen. Daarom werk ik ook zo graag met ganache en het is ook nog eens super lekker
Ik heb hem met kokosmelk gemaakt en hij is vanaf 10 april tot een paar dagen geleden goed gebleven ( in de koelkast natuurlijk)... maar ik weet niet of dat ook met slagroom zo is?
Welke verhouding kokosmelk/chocolade heb je daarvoor aangehouden?
ik had een blik kokosmelk... 400 ml geloof ik, en 200 gram pure chocolade. dan is hij spuitbaar, maar mischien beetje te dik voor te smeren. voor mijn smaak was hij een beetje te machtig! Maar ik heb nooit de gewone ganache geprobeert, die ga ik vandaag met haver-room (net als sojaroom) proberen maar dan weet ik of hij even dik is!
Als de slagroom even gekookt heeft kan je het in de ijskast behoorlijk lang bewaren (zeker wel een week of twee! Echt? Ja, echt!). Buiten de ijskast ook zeker wel 2 dagen. Daarom werk ik ook zo graag met ganache
en het is ook nog eens super lekker
O toppie ga het meteen proberen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.