1

Onderwerp: Fladderig met bloemetjes

Een 'meisjemeisje'taart voor het dochtertje van een collega. Met de uitwerking ben ik superblij, kreeg de taart alleen niet strak  :( Er zat lucht onder de rand, waardoor die afbladderde (volgen jullie 't nog), geprobeerd goed te krijgen met opvullen met botercreme, maar 't was te warm in 't kamertje waar ik aan het werk was...

http://www.cakesbyrebecca.nl/wp-content/gallery/taarten/vrolijk1.jpg
http://www.cakesbyrebecca.nl/wp-content/gallery/taarten/vrolijk2.jpg
http://www.cakesbyrebecca.nl/wp-content/gallery/taarten/vrolijk3.jpg
http://www.cakesbyrebecca.nl/wp-content/gallery/taarten/vrolijk4.jpg

2

Re: Fladderig met bloemetjes

Wat een vrolijke taart!  :thumb: Luchtbellen heb ik ook wel eens, gewoon een naaldje in prikken  :)

3

Re: Fladderig met bloemetjes

Ik vind m erg leuk geworden hoor!
Herken je probleem...nik heb ook altijd lucht onder de rand verschillende dingen geprobeerd niets helpt wel s het de ene Kerr erger dan de andere keer bij mij.n

4

Re: Fladderig met bloemetjes

vind het toch een hele leuke taart ondanks de luchtbelletjes. Volgende x gewoon ff doorprikken met een naald!

5

Re: Fladderig met bloemetjes

Hartstikke leuk!

Groetjes Nathasja Tepper

www.tazzels.nl
voor al je taartbenodigdheden en workshops.

6

Re: Fladderig met bloemetjes

lief taartje hoor!

7

Re: Fladderig met bloemetjes

Leuke kleurtjes en hij ziet er hartstikke leuk uit hoor. Klant ziet dat meestal niet, wij zijn zelf te perfectionistisch  ;) .

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.

8

Re: Fladderig met bloemetjes

Leuke vrolijke taart!

9

Re: Fladderig met bloemetjes

Leuk!

Ik snap wat je bedoeld met lucht onder de rand, niet in je fondant maar in je biscuit.
Het euvel is teveel vet in je bakvorm.
Het vet in je bakvorm wordt door het ingieten van het beslag in de hoeken van je bakvorm geperst.
Het beste kun je m inspuiten en dan een keukenpapiertje door de hoeken halen.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart