1

Onderwerp: Ff voorstellen

Hoi,


Ik ben Kelly, 27jaar en ik woon in Belgie, provincie Antwerpen.

Ik ga morgen dus voor de eerste keer een taart maken, ga eerst lekker wat spulletjes kopen, en dan er aan beginnen.

Deze site en forum bieden enorm veel informatie en inspiratie! Bedankt hiervoor!

Maar nu heb ik nog wel wat vragen..

Zoals; kan ik als vulling voor mijn taart slagroom net daarop fruit gebruiken of is dat te zwaar? En gewoon slagroom of met klopfix erbij?

En de fondant/marsepein, hoe dik moet deze ongeveer zijn om de taart te bekleden en om figuurtjes uit te snijden?

Alvast bedankt!

Foto volgt  :P

2

Re: Ff voorstellen

Welkom Vlaampje! Pas op hoor, als je eenmaal begint ben je niet meer te stoppen  ;)  Erg verslavend!

Ik gebruik altijd wel klopfix door de slagroom, blijft tie lekker stevig. En de vruchtjes doe ik in de onderste laag. En de slagroom in de bovenste. Dus de biscuit 2 keer door snijden.

Als tip: als je de biscuit of cake gebakken hebt draai 'm dan voor het vullen om zodat de onderkant de bovenkant wordt. Zo heb je een mooie strakke bovenkant.

De fondant of marsepein zo dun mogelijk, vind ik persoonlijk ook het lekkerste  :P 

Heel veel succes met maken! Post je de taart dan wel?

Groetjes Nathalie