1

Onderwerp: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

Ik heb dus weer eens iets gedaan zonder eerst te lezen of dat wel of niet kon  O-)

Heb dus afgelopen weekend een taart gemaakt met als vulling saroma aardbeien en een laag bokkepootjes vulling.
Geen idee of dat een lekkere combi is maar leek mij van wel.

Nu lees ik dat die pakjes van saroma niet lekker uit de vriezer komen en ben ik dus bang dat mijn hele taart naar de knoppen is volgende week.

Iemand nog tips?
Heb wel dijkjes gespoten en de saroma is de onderste laag.

Hoe lang vtv kan ik het beste de taart ontdooien (wordt een stapeltaart maar stapelen en afwerken doe ik pas op de dag van consumptie .
Ik neem aan 24 uur vtv en in de koelkast laten ontdooien?
Is hij dan wel voldoende ontdooit de volgende dag?

Een leek op taart gebied maar hoop veel te leren hier !

2

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

ai...ik zou die niet meer willen opeten denk ik....saroma staat volgens mij stijf van de chemische troep, dat zou ik nooit invriezen eigenlijk

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

3

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

Ik gebruik meestal saroma,maar dan met slagroom gemaakt ipv melk.
Moet zeggen dat het goed te eten is hoor.
Heb nog nooit klachten gehad.

groetjes yvon

4

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

"yvonne 72" schreef:

Ik gebruik meestal saroma,maar dan met slagroom gemaakt ipv melk.
Moet zeggen dat het goed te eten is hoor.
Heb nog nooit klachten gehad.

Met melk wordt hij wel wat waterig denk ik maar buiten dat moet het dus nog te eten zijn?
Neem aan dat de biscuit ook het meeste vocht opneemt.
Het is gewoon afwachten dus en is hij niet te eten jammer dan gelukkig heb ik nog 2 lagen en cupcakes haha.
Wel jammer dat ik nou net de grootste taart gevuld heb met deze combi hihi.

Een leek op taart gebied maar hoop veel te leren hier !

5

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

tjakaa schreef:

Ik heb dus weer eens iets gedaan zonder eerst te lezen of dat wel of niet kon  O-)

Volgende keer wel doen dus, vooraf kijken/lezen/vragen of het kan.... :+  :lol:

6

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

ik heb ook al eens een taart ingevroren die gevuld was met Saroma,en ik moet zeggen dat ie na het ontdooien toch nog wel errug lekker was hoor. :Y  :P  :9  :P

groetjes yvon

7

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

"yvonne 72" schreef:

ik heb ook al eens een taart ingevroren die gevuld was met Saroma,en ik moet zeggen dat ie na het ontdooien toch nog wel errug lekker was hoor. :Y  :P  :9  :P

Dan hou ik me daaraan vast hahaha.
Ik ga hem gewoon ontdooien en ik zie wel wat er gebeurd.
Ik zal de visite sparen en zelf de eerste hap nemen  :9


Bedankt allemaal voor het antwoorden.

Een leek op taart gebied maar hoop veel te leren hier !

8

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

tjakaa schreef:
"yvonne 72" schreef:

ik heb ook al eens een taart ingevroren die gevuld was met Saroma,en ik moet zeggen dat ie na het ontdooien toch nog wel errug lekker was hoor. :Y  :P  :9  :P

Dan hou ik me daaraan vast hahaha.
Ik ga hem gewoon ontdooien en ik zie wel wat er gebeurd.
Ik zal de visite sparen en zelf de eerste hap nemen  :9


Bedankt allemaal voor het antwoorden.

Ben je gek???
Eerst de visite een stuk geven,even afwachten of ze omkiepen,en zo niet,dan zelf ook een lekker stuk nemen. :Y  :lol:  :lol:  :lol:

groetjes yvon

9

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

"yvonne 72" schreef:
tjakaa schreef:
"yvonne 72" schreef:

ik heb ook al eens een taart ingevroren die gevuld was met Saroma,en ik moet zeggen dat ie na het ontdooien toch nog wel errug lekker was hoor. :Y  :P  :9  :P

Dan hou ik me daaraan vast hahaha.
Ik ga hem gewoon ontdooien en ik zie wel wat er gebeurd.
Ik zal de visite sparen en zelf de eerste hap nemen  :9


Bedankt allemaal voor het antwoorden.

Ben je gek???
Eerst de visite een stuk geven,even afwachten of ze omkiepen,en zo niet,dan zelf ook een lekker stuk nemen. :Y  :lol:  :lol:  :lol:

:D  :lol:  :Y

Een leek op taart gebied maar hoop veel te leren hier !

10

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

Ook ik heb vaker saroma met slagroom ingevroren, als vulling in een taart, maar ook in een bakje omdat ik veel te veel had.
En beide kwamen heel goed uit de vriezer!

11

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

Ik doe saroma soms door de bc. Dan wel dun anders is t erug zwaar  :9

12

Re: Saroma gebruikt ohh ohh? of no problemo?

"yvonne 72" schreef:
tjakaa schreef:
"yvonne 72" schreef:

ik heb ook al eens een taart ingevroren die gevuld was met Saroma,en ik moet zeggen dat ie na het ontdooien toch nog wel errug lekker was hoor. :Y  :P  :9  :P

Dan hou ik me daaraan vast hahaha.
Ik ga hem gewoon ontdooien en ik zie wel wat er gebeurd.
Ik zal de visite sparen en zelf de eerste hap nemen  :9


Bedankt allemaal voor het antwoorden.

Ben je gek???
Eerst de visite een stuk geven,even afwachten of ze omkiepen,en zo niet,dan zelf ook een lekker stuk nemen. :Y  :lol:  :lol:  :lol:

:lol:  :lol: