1

Onderwerp: hoe maak ik t water echter? icing? hoe dan?

hallo baksterren,

ik wil graag een taart maken die lijkt op een hottub. ik heb al veel mooie exemplaren gezien. maar telken zie ik weer strak blauwe fondant als water. ik wil er iets meer beweging in en dacht dat het een goed plan zou zijn dit met icing te doen. ik heb nog niet vaak met icing gewerkt.

wat ik graag wil weten is hoe ik de icing spuit zodat het golvend overkomt.

of hebben jullie misschien andere( betere) ideeën?

ik hoor het graag, alvast bedankt voor het lezen  :)

groetjes suzanne

2 Laatst bewerkt door Sinne (08-03-2013 13:33)

Re: hoe maak ik t water echter? icing? hoe dan?

Het kan inderdaad met icing maar wat je vast ook tegen komt is Piping gel. Dit is zelfs een beetje doorzichtig en kun je kleuren in verschillende tinten blauw voor een nog realistischer effect.

Bij de recepten staat wat je precies nodig hebt en hoe je het maakt.

Taarten -Workshops- Winkeltje -Leeuwarden
www.eigentaartje.nl

3

Re: hoe maak ik t water echter? icing? hoe dan?

ok bedankt voor de tip!