Waarom moet je taart in de vriezer kunnen? Omdat het bruidspaar een stukje wil bewaren, of omdat je ver van te voren taart gaat maken?
Aardbeien worden prut als je ze in de diepvries doet. Die diepvriesaardbeien van de AH vallen bij mij dus niet in de categorie 'eetbaar' na het ontdooien. Zachte, zompige hoopjes van wat ooit aardbei was, brrr. Ik heb 't meerdere keren geprobeerd, laten ontdooien in de koelkast en zo, maar ik vind het een ramp. Dan nog liever jam.
Bovendien moet je nu nog geen aardbeien willen kopen, da's echt zonder van het geld. Van die grote waterbommen zonder smaak, bah. Ik had ook een bruidspaar dat verse aardbeien wilde, maar toen heb ik ze ook eerlijk gezegd dat als ik nu in een proeftaartje verse aardbeien doe dit anders smaakt dan wanneer ik straks in het aardbeienseizoen die lekkere, kleine, smaakvolle Hollandse aardbeien gebruik. Dat snapten ze wel en ze hoefden het niet eens meer te proeven omdat ze weten dat het toch wel lekker is.
<><
Cupcakeblogger voor
www.huisvanbelle.nl