Eigenlijk weinig recept dames
Ik heb vierkante bladerdeegjes gebruikt en daar ( na het afbakken ) rondjes uit gestoken.
De banketbakkersroom maak ik altijd van dr. oetker zakjes banketbakkersroom mix en dan doe ik niet alleen water maar het recept van de 325 ml. water en 250 ml. slagroom ( staat duidelijk op het zakje en is veel romiger dan alleen met water) en ik doe er een zakje klop fix slagroom versteviger door.
Dan spuit ik de room op de bladerdeegjes en het glazuur bovenop is ook van dr. oetker de roze gewoon in de C1000 te koop.
Wel een belangrijke tip.
Je moet wel even de lucht uit de bladerdeegjes drukken tussendoor anders worden ze hoog en ze moeten plat worden.
Kijk anders even hieronder de link dat helpt denk ik wel.
Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag
en hartelijk dank voor jullie leuke reactie's.
Even het filmpje bekijken op onderstaande link dan wordt het wat duidelijker.
http://www.kookse.tv/recept/tompouce