Onderwerp: vraagjes over bewaren biscuitdeeg en cupcakes en wat andere dingen
hooi dames.
Ik had ff een vraagje omtrent biscuit bodem en cupcakes bewaren.
woensdag de 2 ste februari is mijn dochter jarig.Dus wil ik voor thuis een taart maken en om uit te delen cupcakes.
nou is het bekleden van de taart en versieren van 33 cupcakes nogal wat werk dus vroeg ik me af of ik de biscuit bodem en cakejes alvast morgende 25 ste al kon bakken en dan dinsdag de 26 ste alles gaan bekleden en versieren.
Blijft dat goed?en hoe kan ik dat dan het beste bewaren ivm met uitdrogen enzo?
en dan nog een vraagje:als je biscuit deeg inzakt ,hoe komt dat en hoe los ik dat op?
hoelang en op hoeveel graden bak je het biscuit deeg??
ik heb vanuit duitslan een pakje dat heet:
Biskuit perfect
daar moet je 5 etl water,1 zo een pakje,biskuit perfect,vanillesuiker,5 eieren ,zout, 125 gr meel en een tl bakpoeder bij gooien.
Daar staat een baktijd in van 20 -25 min op 180-200
Wat zouden jullie aanraden?Ik heb een hete luchtoven .Het is voor een springvorm van 26-28 cm doorsnede.
veel vragen maar ik hoop op een antword van jullie
groetjes marianne