1

Onderwerp: "originele" pip, oilily and more cuppies

Ik mag 4 maart staan in de heidehallen (n'gein) op een ladiesnight, cuppies verkopen en een mini workshop geven. Helemaal super natuurlijk en ik dacht dan is het wel leuk om een paar voorbeelden te maken die ik daar kan neerzetten voor de dames. Dus echte cupcakes gebakken om als dummie te gebruiken. Ontzettend leuk om lekker te freubelen zonder dat er enige druk achter zit en je lekker je eigen fantasie mag gebruiken. Uiteraard maak ik ook de geijkte voorbeelden die iedereen kent, zo ook oilily en pip. Voor pip wilde ik eigenlijk een keertje het "echte" vogeltje (roodborstje denk ik?) gebruiken dus mijn dust tevoorschijn getoverd! Nu ben ik geen da vinci :lol: , maar heb mijn best gedaan! Wat vinden jullie van mijn cuppies?

http://www.mijnalbum.nl/Foto-XZ7BQUEP.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-KF8WVOMW.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-36JVV7RB.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-V3GXNTZM.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-HLK3TFYC.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-EFHCWAOR.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-QVYLLOPZ.jpg

Dit zijn ze tot nu toe, wil ik eigenlijk ook nog cuppies met een toef maken maar ja... botercreme blijft niet zolang goed, ga denk ik proberen of het met icing gaat lukken, tips zijn welkom :Y

you can't buy happines but you can buy chocolate, that's kind of the same thing ;-), voor meer taartjes kan je ook mijn fb pagina bekijken https://www.facebook.com/youcake.nl

2

Re: "originele" pip, oilily and more cuppies

De wilton creme (buttercream icing) kun je tot twee weken bewaren. Zelfs buiten de koelkast. Misschien heb je daar iets aan! Ik geloof dat je in de lijst aan de linkerkant van je scherm het recept kunt vinden.

Uit mijn hoofd:
- 190 gram crisco
- 5 ml smaakstof
- 35 ml water
(samen mixen en dan het volgende toevoegen)
- 450 gram suikerbakkerspoeder
- 15 gram meringue powder
- Snufje zout.

3

Re: "originele" pip, oilily and more cuppies

Leuk gemaakt de cc. In de vriezer max houdbaar 3maanden. Heb het dan over de botercreme.

succes