1 Laatst bewerkt door mamaromykevin (12-02-2013 08:51)

Onderwerp: cream cheese frosting te stug??

Nou heb ik de cream cheese frosting meerdere keren gemaakt (poedersuiker,roomkaas en  boter)maar hij is erg..stijf/stug komt amper door het spuitmondje heen..
Ik heb ook de red relvet taart gemaakt en wilde deze afsmeren met de frosting maar heel de taart ging kapot,omdat de frosting erg stijf/stug is.
De smaak is echter perfect.
Wie weet hoe ik hem luchtiger/fluffy kan maken

groetjes  patries.....wil alles ook zo mooi kunnen

2

Re: cream cheese frosting te stug??

heb je de boter en mon chou wel op kamer temp.laten komen
als de boter zacht en romig is geklopt dan de poedersuiker erbij en mon chou

en misschien heb je wel te veel poedersuiker gebruikt

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: cream cheese frosting te stug??

langer kloppen en evt een beetje bijwarmen, weet niet hoe lang je de boel geklopt hebt?

Re: cream cheese frosting te stug??

Dank jullie voor de tips ga proberen langer te mixen en minder poedersuiker

groetjes  patries.....wil alles ook zo mooi kunnen

5

Re: cream cheese frosting te stug??

Hoe lang heb je t geklopt?