Miss, zou je voor mij het volgende willen doen?
Reken uit hoeveel uur je kwijt bent aan een taart, en dan bedoel ik echt alles.. dus het kopen van de materialen, het bedenken hoe de taart er uit moet zien, het bakken, vullen, bekleden en decoreren..
vermenigvuldig dat aantal uren met 17 euro.. (laten we het houden op 3 uur) dat is dus 51 euro voor een ehm.. 25 cm taartje?
Tel daarbij op de kosten voor de ingredienten
De kosten van een winkelpand
De kosten van de afschrijving van de ontzettend dure aparatuur die een banketbakker heeft staan..
En maak dan eens 40 taarten per dag ... red jij het nog om dan zulke fraaie taarten neer te zetten?
Waarom snappen mensen niet dat jij als Thuisbakster NIET je tijd meerekend, en jezelf rijk rekend als je naar de kwaliteit en prijzen van een banketbakker kijkt?
Eigenlijk zou elke thuisbakster eens de werkelijke kosten van een taart moeten berekenen.. en WEL de tijd en alles wat er bij komt kijken rekenen..
Dan schrikken jullie je een hoedje als je ziet dat je maar 1.50-2.00 euro per stukje vraagt en dan zoveel tijd er insteekt..
Je mag nimmer thuisbaksters en banketbakkers vergelijken.. Dat is namelijk zo oneerlijk..
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!