1

Onderwerp: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

Hallo dames,

Kan een van jullie mij misschien vertellen of ik gewoon de houdbaarheidsdatum van de Monchou kan aan houden?
Ik heb gisteren de frosting gemaakt en deels al gebruikt tussen een Red Velvet taart.
Nu staat er echter nog een taart in de planning. Die wordt maandag, of eerste Kerstdag opgehaald maar tweede Kerstdag pas gegeten(!)
Kan ik hier die frosting nog voor gebruiken.
De frosting bestaat alleen uit boter, monchou en poedersuiker. Geen bederfelijke producten als slagroom gebruikt.
En natuurlijk staat het nu afgedekt in de koelkast.

Ik hoop dat een van jullie een antwoord op mijn vraag heeft.

Vast bedankt en een hele fijn dag!!

2

Re: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

Niemand die antwoord weet om mijn vraag?
Jammer  ;)

3

Re: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

Geen idee, geen ervaring mee  ;)

Maarre.... wat staat er op de verpakking van de creamcheese? Hoe lang is dat nog houdbaar na opening? Ik denk dat dat de termijn is die je moet/kunt aanhouden  :Y

Succes!

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

4

Re: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

Geen idee of er een 'na opening' datum op staat.
Zal zo eens kijken of ik nog een pakje heb liggen.

5 Laatst bewerkt door babycake (22-12-2012 19:56)

Re: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

1x..

6 Laatst bewerkt door babycake (22-12-2012 20:14)

Re: Houdbaarheid creamcheese frosting, zonder slagroom...

Staat er dus niet op.
Staat op dat het houdbaar is tot 31-1 mits koel bewaart.

Na vele pagina's te hebben gezien vond ik uiteindelijk dit;

Hoe lang zijn de MonChou producten houdbaar?

MonChou verse roomkaas en MonChou Zacht&Luchtig (200 grs) zijn ongeopend tenminste houdbaar tot de datum die op de verpakking vermeld staat. In de koelkast zijn de producten, mits afgesloten, nog één week houdbaar. Indien er eerder schimmelwerking optreedt is dit afhankelijk van externe factoren (koeling, afslui-ting, etc.).