1

Onderwerp: Hulp gevraagd met bakken in combi-magnetron

Bij mij komt de taart helemaal nie opvallend omhoog ofzo!?! :think:
Ik heb een combi magnetron (helaas)
Bak 45 minuten op 175 graden (kan alleen kiezen tussen 145, 175 of 200
Ik houd hele lage taarten en mensen klagen ook steeds dat ze de taartbodem te hard vinden als ik m op dien.
Hoe moet ik de taart bewaren als deze klaar is? (met rolfondant dus)

Help... O-)

Groetjes Nicole

2

Re: Hulp gevraagd met bakken in combi-magnetron

Hoi Nicole,

Je reageert in een heel oud topic (2010). Weet niet of je hier zo veel reacties op zult krijgen.
Wat je beter kunt doen is een nieuw topic aanmaken.

Helaas heb ik geen ervaring met combimagnetrons, dus kan je verder niet aan een advies helpen.

Dat is toch een TAART waard!

3

Re: Hulp gevraagd met bakken in combi-magnetron

Ik heb je een eigen topic gegeven.

Om een goed antwoord op je vraag te kunnen geven, is wel meer info nodig.

Welke ingrediënten en hoeveelheden gebruik je, welke afmeting bakvorm, hoe mix je (klopper/keukenmachine/kenwood?), etc. etc.