jadimi schreef:Ik wil idd eens proberen de koekjes te maken zoals je ze hier zit.
Met royal icing dus. Vind het zo mooi eruit zien. Daarbij moeten ze natuurlijk ook lekker zijn.
Vanille batons? Staat daar ook een recept van hier op het forum.
Sorry ben dus nog echt niet thuis in de koekjes rubriek en moet daar nog veel van leren.
Gr diana
ik denk niet dat ie ertussen staat
het recept:
135 gr poedersuiker
260 gr roomboter
375 gr patent bloem
snufje zout
1 vanille stokje ( het binnenste dan natuurlijk)
poedersuiker en ( zachte ) roomboter mengen
zout en vanille toevoegen
en als laatste de bloem erbij
goed doorkneden en dan een paar uur laten rusten in de koeling
deeg uitrollen op ongeveer 5 mm
afbakken op 140-160 graden ( hetelucht oven)
ik bak zelf af op 140 gr
je moet even je oven bekijken hoe het het beste gaat , want iedere oven is anders
in iedergeval liever lager bakken
staat je oven te heet dan zijn de randen van je koekjes bruin
het is de bedoeling dat je koekje gheel redelijk blank blijft maar wel gaar!
ik hoop dat je hier wat mee kan!
voor de glazuur kan je gewoon een pak royal icing mix nemen . lekker makkelijk!
ben benieuwd naar je recultaat!
en hoor graag wat je ervan vind
wil je meer van mijn creaties zien? neem dan eens een kijkje op facebook:
https://www.facebook.com/dezoetesensatie