1

Onderwerp: Wat doen ik nu fout?

Hoi,

Heb nu al een paar keer gehad dat mijn biscuit lekt.
Heb een 20 cm pme extra deep pan
Bak in stappen van 3
10 min 135 10 min 150 10 min 160
Hij valt wel mooi uit het blik maar lekt vaak aan de bovenkant.

Wat moet ik doen om dit niet meer te hebben?

Alvast bedankt!!

Re: Wat doen ik nu fout?

Ik begrijp niet wat je met lekken aan de bovenkant  bedoelt... is ie niet gaar?

Verder denk ik dat je temp veel te laag is, dus te kort gebakken

Mensen die oplopend bakken beginnen niet zo laag en eindigen hoger

Ik bak op constante temp hetelucht 160

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: Wat doen ik nu fout?

Ik begrijp ook niet goed wat je met 'lekken' bedoelt. Maar ik bak ook oplopend 10 min 140 graden, 10 minu 150 graden, 10 minuten 160 graden, dan even 'prikken' en eventueel nog 10 minuten extra.

Als je bakblik 'overloopt' dan doe je er óf te veel beslag in, óf moet je de rand ophogen met bakpapier. Maar ik weet dus niet of je dat bedoelt?!?!?!

4

Re: Wat doen ik nu fout?

Bedankt voor de reactie hij zal wel niet goed gaar zijn denk en wat langer moeten

Bedankt